DARRERA HORA

martes, 9 de febrero de 2010

PREVISIÓ PER DIMARTS 9 DE FEBRER




Per avui dimarts cal esperar un matí amb cels encara molt ennuvolats i encara amb algunes precipitacions a la meitat est del País, Pirineu i algunes zones del centre del País. Comnçaran a obrir-se algunes clarianes pel sud i ponent del País.

A la tarda els cels es despejaran a la meitat sud i ponent i es mantindran força ennuvolats a tot el nordest, Pirineu i comarques de Barcelona. Son encara possibles algunes precipitacions en totes aquestes zones. Al Pirineu començarà a reactivar-se la nevada a tota la seva cara nord, que puntualment podrà saltar a la cara sud de la serralada.

La cota de neu estaria al matí en uns 700-800m al Pirineu i 1000-1100 ala resta del País. A la tarda anirà baixant ràpidament la cota fins a situar-se a darrera hora de la tarda i vespre en uns 400-600m depenent de les zones.

Els vents al matí seran de mestral de la Costa Central cap al sud i de Tramuntana de La Selva cap al nord. A la tarda bufarà la Tramuntana a l'extrem nord, el mestral a l'extrem sud i Costa Daurada, vents de component agregalat a La Selva i Costa Brava i vents variables de component marítim a la Costa Central.

Les temperatures inicien un clar descens. De fet, les mínimes es registraran a darrera hora del dia.