DARRERA HORA

martes, 2 de febrero de 2010

PREVISIÓ PER DIMARTS 2 DE FEBRER




Per avui dimarts cal esperar un matí amb presència de núvols baixos a punts del litoral de Barcelona, nord de Tarragona i sud del de Girona i també pel centre del País. Cap al sud, aniran desfilant alguns núvols prims poc importants. A la resta del País cels despejats. Presència de boires en zones fondes de la Catalunya central, valls pirinenques i interior del País. Algunes d'elles, especialment de l'interior es poden fer persistents i no disipar-se en tot el dia.

A la tarda, es mantindran alguns núvols baixos, ja amb menys extensió i anant disminuint a punts del litoral i centre del País. Cels despejats a la resta a excepció d'alguns punts de l'interior on algunes boires no hauran acabat de disipar-se.

Els vents seran al matí de mestral a la meitat sud i de sudoest a la meitat nord del litoral. A partir de migdia s'anirà imposant el sudoest a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran més baixes que les registrades ahir i les màximes quedaran força baixes a les zones fondes i planes afectades per boira i pujaran a la resta del País, especialment a muntanya i al litoral.