DARRERA HORA

jueves, 11 de febrero de 2010

PREVISIÓ PER DIJOUS 11 DE FEBRER



Per avui dijous cal esperar un matí assoleiat arreu del País a excepció de la zona del Pirineu, on en la seva cara nord els cels estaran ben ennuvolats i amb nevades, que puntualment podran saltar a la seva cara sud. A primera hora del matí, es produiran ruixats de neu davant la costa central que amb el pas de les hores s'aniran enretirant mar endins. Difícilment tocaran terra.

A la tarda, continuaran les nevades al Pirineu i es podran extendre també en forma de ruixat a les comarques properes. Son possibles alguns núvols cap al sud del País i comarques interiors de Tarragona que no es pot descartar poguéssin deixar anar algun floc de neu. A les comarques de Girona i nord de Barcelona a mitja tarda i vespre, augmentaran els núvols i son possibles algun ruixats que tot i que en el mapa només es simbolitza en la zona litoral, podrien aparèixer en qualsevol altra punt de les zones esmentades.

En qualsevol cas, totes les precipitacions que puguin caure fora del Pirineu, en cas de produir-se, serien en foma de ruixat de curta durada, això sí, amb cota de neu a 0 metres.

Els vents seran tot el dia de tramuntana a l'extrem nordest i de mestral a la resta de zones marítimes.

Les temperatures en clar descens.