DARRERA HORA

viernes, 28 de agosto de 2009

PREVISIÓ PER DIVENDRES 28 D'AGOST




Per avui divendres cal esperar un matí assoleiat arreu del País, potser amb alfgun núvol no gaire important en algunes zones del Pirineu.
A la tarda, cal esperar que els núvols es desenvolupin amb força a tot el Pirineu i Prepirineu. Al Pirineu li costarà bastant de produir-se ruixats o tempestes, però no es poden descartar. En canvi, a la zona del Berguedà i Osona i comarques properes avui a la tarda les tempestes sovintejaran i algunes poden ser localment fortes.
Avançada la tarda, és molt possible que aquestes tempestes avancin cap al mar i que en arribar al litoral es reactivin i puguin provocar els típics aiguats de finals d'agost en aquella zona. Les zones del litoral amb més possibilitats de rebre algun aiguat aquesta tarda-vespre son el Maresme-Selva-Costa Brava, tot i que no es pot descartar que s'ampliés el radi d'acció més cap al sud i que també pugués afectar àrees del Barcelonès.
Els vents al matí, seran del nord a l'extrem nordest de la costa i allevantats a la resta de zones marítimes. A la tarda es mantindran del nord a l'extrem nordest de la costa i molt variables a la resta amb predomini de vents d'origen marítim.
Les temperatures molt similars a les d'ahir.