DARRERA HORA

lunes, 31 de agosto de 2009

PREVISIÓ PER DILLUNS 31 D'AGOST




Per avui dilluns cal esperar un matí amb domini de cels assoleiats arreu del País a excepció de l'extrem sud on hi haurà alguns núvols a estones abundants que fins i tot a primeríssima hora podrien deixar algun lleu ruixadet sobre el mar que en principi no hauria de tocar terra. També son possibles alguns núvols baixos a la costa Daurada i sud de la Costa Central.
A la tarda, augment dels núvols a gairebé tot el País i no es pot descartar algun ruixat o tempesta ja avançada la tarda, al Pirineu més occidental i també en alguns punts del Prepirineu. Tampoc és descartable que en punts de l'extrem sud hi pugui arribar les restes d'alguna tempesta de l'Ibèric i per tant que hi pugui haber algun ruixat. A la resta, més núvols però sense consequències.
Els vents seran a primeríssima hora del nord a l'extrem nordest de la costa, allevantats a l'extrem sud i agregalats a la resta de zones marítimes. A partir de mig matí i migdia, els vents aniran girant, fins imposar-se els vents del sudest a la tarda a totes les zones marítimes.
Les temperatures en general, més altes que les d'ahir.