DARRERA HORA

martes, 25 de agosto de 2009

PREVISIÓ PER DIMARTS 25 D'AGOST




Per avui dimarts cal esperar unajornada molt inestable arreu del País.
Al matí els ruixats i tempestes sovintejaran a tot l'Interior i Pirineu i PrePirineu Occidental i els cels estaran ja molt ennuvolats a la resta del País encara amb algunes clarianes en alguns punts de l'Est.
A la tarda aquests ruixats i tempestes s'extendran a gairebé tot el territori. Les zones on més fort plourà seran d'una banda, a l'extrem sud del País i sud de la Costa Daurada on a la tarda el vent de Llevant ajudarà a alimentar les tempestes. D'una altra banda, a tot el nord d'osona i Ripollès i comarques pròximes i alguns punt de l'Interior del País. Al nord d'Osona s'hi poden recollir més de 50 litres puntualment.
A la resta del País també hi poden caure ruixats però seran menys importants. Les zones menys afectades seran l'Empordà i tot el tram de costa de Barcelona fins la Selva, tot i que això no vol dir que no hi pugui caurà algun ruixadet en aquestes zones, però seria molt poc destacable.
Les temperatures avui, clarament més baixes degut a la menor insolació que hi haurà.
Els vents al matí seran allevantats a totes les zones marítimes a excepció de l'extrem sud on seran agregalats. A la tarda Tramuntana al nordest i costa brava, Gregal a la costa central i llevant a l'extrem sud i costa Daurada.