DARRERA HORA

martes, 20 de marzo de 2012

PREVISIÓ PER DIMARTS 20 DE MARÇ





Per avui dimarts s'espera un matí encara a primera hora amb cels força asserenats a moltes comarques tot i que la tendència és a anar quedant els cels variables a tot el País i que els núvols vagin a més de forma progressiva. Ja podrien aparéixer algunes primeres precipitacions per l'extrem sud de les comarques Tarragonines. A primera hora hi podran haver bancs de boira en punts del nord de la Depresió Central.

A la tarda els núvols aniran en augment i anirà quedant una tarda ennuvolada a la majoria de comarques, tret segurament del sector nordoest del País on encara restaran els cels variables. A mesura que avanci la tarda les precipitacions aniran guanyant terreny per l'est de les comarques Tarragonines on podran tenir entre feble i moderada intensitat i s'acabaran imposant ja avançada la tarda i vespre a bona part de la meitat sud del País. Avançada la tarda i sobretot de cara al vespre les precipitacions també aniran fent presència a l'est de les comarques de Barcelona i de Girona, en aquest cas d'intensitat més feble.

La cota de neu estarà situada en uns 1200m en un principi però amb tendència a enfilar-se a mesura que avanci la tard i vespre.

Els vents seran al matí de ONO a l'extrem sud del litoral i de NNE a la resta de zones marítimes. A la tarda s'anirà imposant el NNE a tot el litoral.

Les temperatures seran similars a les registrades ahir o lleugerament més baixes.