DARRERA HORA

miércoles, 14 de julio de 2010

PREVISIÓ PER DIMECRES 4 D'AGOST





Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels força asserenats arreu del País, amb presència d'alguns núvols baixos en punts del litoral, Pirineu i quadrant nordest, molt menys destacables que els de la jornada d'ahir.

A la tarda aquests núvols baixos es podran fer més abundants alhora que avançada la tarda, aniran arribant núvols alts que aniran entrant per Ponent i nordoest del País, per anar-se extenent ja de cara al vespre a la resta del País. També aniran creixent els núvols d'evolució al Pirineu al llarg de la tarda. Avui no s'esperen precipitacions, com a molt i a tot estirar 4 gotes despistades molt locals al Pirineu més Oriental. I potser, de cara a la pròxima nit i matinada, pugui formar-se algun ruixat aïllat en algun punt del litoral entre el Llobregat i La Selva.

Els vents seran tot el dia de tramuntana a l'extrem nordest del litoral i amestralats a les Terres de l'Ebre. Al matí bufarà gregal a la Costa Brava i xaloc a la Costa Central. A la tarda, bufarà el garbí a la Costa Brava i el xaloc a la Costa Central.

Les temperatures avui pugen lleugerament.