DARRERA HORA

sábado, 24 de julio de 2010

EXCURSIÓ A MOLLÓ PARC

Aquest passat dimecres, vaig fer una petita excursió al Molló Parc. Cal dir que no es tracta, com molts podrien pensar, d'un zoològic, sinó d'un espai natural on es pot veure la fauna i flora característica dels Pirineus. Així donç, que ningú s'esperi trobar dofins, lleons o mones, perque s'emportarà una decepció.

No penjaré cap imatge dels animals que hi vaig veure, perque sinó, potser perdrà una mica de gràcia el fer la visita vosaltres mateixos. Seria com qui ha d'anar a veure una pelicula al cinema i abans d'anar, ve l'enterat de turno i te l'explica sencereta.

Més aviat, el que vull és fer-vos cinc cèntims del que us hi podeu trobar per anar-hi amb garanties de passar-hi una agradable jornada.

Per començar, us diré que hi ha un recinte d'aparcament, amb places força limitades amb la qual cosa, us recomano si hu d'anar-hi, que no hi aneu massa tard o la cosa es pot complicar. Els dies festius hi sòl anar força gent.




A l'entrada mateix, hi trobareu una caseta on s'efectua el pagament de la entrada, dins la qul hi ha una botigueta on hi venen objectes de souvenir, gelats i refrescos. Al costat mateix de la caseta, hi ha habilitades unes taules, on hi podeu fer un pica-pica amb el menjar que us hagueu portat. Heu de tenir en compte que dins l'espai on hi ha els animals no hi podreu entrar menjar i per tant, l'haureu de deixar dins el vehicle.




Aquí teniu un dels rètols on us indica algunes de les prohibicions:



I aquí, on s'inicia ja el camí cap dins el parc, hi ha el rètol de prohibit entrar menjar:



I el plànol guia de l'espai:



Els caminets son agradables i en molts casos transcorren entre arbres on hi dóna l'ombra. Es pot anar perfectament amb un carret de nens petits, ja que el camí està en molt bon estat.



Al fons del tot del Parc, hi passa un riuet on hi ha una zona que em va agradar molt, on et pots remullar els peus o fins i tot, banyar-te.




I hi ha instalades taules per menjar, que ara meteix no tenen massa sentit degut a l prohibició d'entrar-hi menjar, però que més endavant si en tindrà de sentit, perque hi estan montant una cabana al costat on j hi ha màquines de refrescos i pica-pica, que suposo que l'habilitaran com a bar.



Per acabar, us deixo el rètol amb els horaris i tarifes del Parc.



Espero que us sigui ùtil el contingut d'aquesta entrada i us desitjo que psseu una bona excursió a Molló.