DARRERA HORA

lunes, 19 de octubre de 2009

PREVISÓ PER DILLUNS 19 D'OCTUBRE




Catalunya:

Per avui dilluns cal esperar un matí amb augment de núvols alts per l’oest i amb presència de núvols baixos a la meitat sud i centre del litoral. A la resta temps assoleiat. Algun banc de boira poc important a primera hora cap a la zona d’Osona i algun punt de la Depressió Central.

A la tarda han d’anar els núvols en augment arreu del País, per acabar al vespre amb cels bastant ennuvolats arreu. Cap a darrera hora de la tarda o vespre podran aparèixer les primeres precipitacions al litoral de Barcelona i Tarragona que ja entrada la nit, aniran penetrant una mica més terra endins i afectar també alguns punts del prelitoral.

Els vents al matí seran de tramuntana a l’extrem nord, de mestral a l’extrem sud i agregalats a la resta de zones. A partir de migdia, progressivament els vents aniran girant a sudest, per després, avançada la tarda acabar imposant-se el sud i sudoest a totes les zones marítimes.

Les temperatures inicien un ascens, més perceptible la pròxima nit en que les mínimes ja no baixaran tant.

País Valencià:

Temps força assoleiat al matí amb presència d’alguns núvols a l’extrem sud del País. augment progressiu dels núvols a la tarda arraeu del País. Pot aparèixer alguna dèbil precipitació a darrera hora del dia a l’interior de Castelló.

Les temperatures pugen lleugerament.

Les Balears:

Núvols al matí cap a la zona d’Eivissa amb nuvolositat variable a la resta d’illes. A la tarda augment dels núvols a la meitad nord de les illes que s’aniran fent més i més abundants amb el pas de les hores, sobretot al nord de Mallorca i a Menorca.

No s’esperen precipitacions.

Temperatures en lleuger augment.