DARRERA HORA

sábado, 10 de octubre de 2009

PREVISIÓ PER DISSABTE 10 D'OCTUBRE




Per avui dissabte cal esperar un matí encara molt ennuvolat a primera hora tot i que a partir de migmatí i migdia els núvols han d’anar disminuint ràpidament d’oest a est. Durant el matí es pot produir algun plugim al quadrant nordest i també caure alfguna goteta a la cara nord del Pirineu. Fins a migdia son possibles algunes tempestes i ruixats enfront de la costa central que no es pot descartar que en algun moment puguin tocar terra i deixar anar algun ruixat en aquella zona.

A la tarda el cel romandrà força tapat a la cara nord del Pirineu i amb presència d’algunes nuvolades a l’interior del quadrant nordest. Al Pirineu més oriental, comarques interiors de Girona i voltants del Montseny, possibilitat d’algun ruixat o tempesta. A la cara nord del Pirineu podria escapar-se alguna goteta o floquet de neu per sobre dels 2500m. A la resta del País cels bastants despejats.

Els vents al matí seran de tramuntana a l’extrem nord i de mestral a l’extrem sud i amb predomini de component sudest a la resta de zones. A la tarda es mantindrà la tramuntana a l’extrem nors i dominarà el component sudest a la resta de zones marítimes.

Les temperatures si ahir ja van experimentar una lleugera baixada de 1 o 2 graus respecte el dia anterior(segons les comarques), avui baixaran uns altres 1 o 2 graus respecte les registrades ahir, baixada que serà bastant més perceptible demà diumenge.