DARRERA HORA

viernes, 16 de abril de 2010

PREVISIÓ PER DIVENDRES 16 D'ABRIL




Per avui divendres cal esperar un matí amb cels molt variables arreu del País, amb més núvols cap al sud i moltes més clarianes cap al nord. Avançat el matí, els núvols es podran desenvolupar en punts del Pirineu Oriental i en zones pròximes a la serralada transversal i Montseny i ja podria aparèixer algun primer tímid ruixat especialment en punts del Pirineu Oriental.

A la tarda seguiran els cels molt variables a tot el País. Els núvols més compactes s'esperen cap a la zona del Pirineu i Prepirineu, especialment l'oriental i comarques de la meitat nord del País. En aquestes comarques del Pirineu Oriental i comarques interiors del nordest, podran sorgir ruixats. Algun d'aquests ruixats podria arribar fregar algun punt del litoral de Girona.Ruixats que també podran aparèìxer en d'altres punts de la meitat nord, però ja amb menys probabilitats.

La cota de neu estarà al voltant dels 1700-1800m.

Els vents seran molt variables, d'origen marítim, amb predomini de component est-sudest a la meitat sud del litoral i est-nordest a la meitat nord.

Les temperatures seran molt similars a les registrades ahir, potser les mínimes pujaran una miqueta respecte les registrades ahir.