DARRERA HORA

miércoles, 21 de abril de 2010

PREVISIÓ PER DIMECRES 21 D'ABRIL





Per avui dimecres cal esperar un matí molt assoleiat arreu del País, només amb la presència d'algun núvol alt poc important a l'extrem sud del País. Presència de boires sobre el mar que en algun moment del matí poden arribar a fregar algun punt del litoral.

A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu que podrien donar ja de cara a la tarda, algun ruixat cap al Pirineu Oriental i potser alguna gotellada poc important en altres punts del Pirineu. En punts del Pirineu Oriental, avui no es descarta que aquests ruixats puguin anar acompanyats d'algun fenòmen tempestuós local. A la resta del País, cels molt despejats amb tendència a aparèixer núvols alts en punts del litoral, que avançada la tarda s'anirien fent més extensos per d'altres punts de la meitat nord del País. Presència de boires sobr el mar que en algun moment de la tarda poden arribar a fregar algun punt del litoral.

Els vents seran tot el dia de component sudest a la majoria de zones marítimes, essent més de component sud a l'extrem nord del litoral.

Les temperatures seran molt similars a les registrades ahir, potser les màximes un xic més altes.