DARRERA HORA

miércoles, 30 de diciembre de 2009

PREVISIÓ PER DIMECRES 30 DE DESEMBRE




Per avui dimecres cal esperar un matí amb cels ennuvolats i pluges al quadrant nordoest del País i amb cels entaranyinats per núvols alts a la resta del País que no hauran d’impedir que pugui veure’s el sol ja que seran força prims.

A la tarda, es mantindran els núvols i les precipitacions al quadrant nordoest del País. Podran augmentar els núvols al centre del País, prelitoral de Barcelona i Tarragona i produir també algunes precipitacions que ja més cap al tard podrien afectar també algun punt del litoral central. A la resta del País, és a dir, al sud del País i al quadrant nordest cels entre variables i força despejats sense més consequències.

La cota de neu estarà al matí al Pirineu Occidental per sobre d’uns 1800m i al Pirineu Oriental per sobre encara dels 2300-2400. A la tarda la cota baixarà cap als 1500-1600m a l’Occidental, mantenint-se per sobre d’uns 2000m a l’Oriental.

Els vents seran tot el dia de component sudoest a totes les zones marítimes, tot i que a la tarda poden amestralar-se transitòriament a la zona del Maresme-La Selva-Costa Brava, per tornar cap al tard al component sudoest.

Les temperatures mínimes seran més altes que les registrades ahir i les màximes seran similars. La pròxima nit les temperatures iniciaran un descens.