DARRERA HORA

jueves, 3 de diciembre de 2009

PREVISIÓ PER DIJOUS 3 DE DESEMBRE




Per avui dijous cal esperar un matí molt variable amb presència encara de núvols alternant amb clarianes arreu del País. A primera hora encara és possible algun ruixat cap al centre del País amb tendència a desaparèixer amb el pas de les hores. Es poden produir al llarg de tot el matí ruixats a la zona dels Ports i també al Pirineu més occidental i Principat d’Andorra. Boires a Osona.

A la tarda els núvols aniran enretirant-se sobretot del centre i oest del País. Al Pirineu es mantindran els ruixats de neu i apareixeran núvols alts pel sud del País. Al quadrant nordest els cels seran més variables i no es pot descartar que al voltant del Montseny o serra transversal pugui caure alguna gotellada de poca importància. La pròxima nit i matinada s’intensificarà la nevada al Pirineu i ho farà amb ganes.

Els vents seran tot el dia de mestral al sud i de tramuntana a l’extrem nordest, essent força variables dels Maresme fins a la Costa Brava amb predomini de component sudest.

Les temperatures mínimes son una mica més altes i les màximes baixen lleugerament a excepció del litoral on es mantindran encara molt similars a les d’ahir. Cap al vespre, la baixada de temperatures ja es notarà a tot el País.