DARRERA HORA

domingo, 28 de agosto de 2011

PREVISIÓ PER DIUMENGE 28 D'AGOST





Per avui diumenge cal esperar un matí amb bancs de núvols baixos a la meitat est del País, els més abundants cap al litoral i en especial cap al sector de Tarragona i sud de Barcelona, però també presents, a estones més abundants i a estones més trencats, a la resta del litoral de Barcelona i Girona i en zones prelitorals i depresió central i més aílladament en alguns punts del interior i pirineu i prepirineu oriental. Son possibles alguns ruixats en punts del litoral de Tarragona desplaçant-se aquesta possibilitat amb el pas de les hores cap al sector Barceloní i del sud de Girona. La majoria d'aquests ruixats però, quedarien localitzats sobre el mar tot i que existeix la possibilitat que algun pugui tocar costa.

A la tarda els núvols baixos s'han de mantenir a la meitat est, segurament una mica menys abundants que al matí i independentment d'això podran créixer nuvolades cap al Pirineu i Prepirineu Oriental i serralada transversal, en principi sense risc de precipitació o màxim estirar alguna gotellada aïllada. Possibilitat encara d'algun ruixat cap al sector litoral entre el nord de Barcelona i Girona. Avançada la tarda, alguna resta de tempesta o algun ruixat podria afectar l'extrem sud del País.

Els vents seran al matí de ESE a totes les zones marítimes encara amb lleuger NNO a primera hora del matí a l'extrem nordest i girant tot plegat a SSO a la tarda a totes les zones marítimes.

Les temperatures mínimes seran similars o una mica més altes i les màximes seran més altes.