DARRERA HORA

jueves, 11 de octubre de 2012

PREVISIÓ PER DIJOUS 11 D'OCTUBRE






Per avui dijous s'espera un matí amb cels variables arreu del País. Els núvols al llarg del matí tindran tendència a anar-se trencant i deixar moltes estones de sol al centre i sud del País i amb presència de més núvols al terç nord. Encara podrà fer presència algun ruixat aïllat en qualsevol punt del País.

A la tarda es mantindran els cels variables a bona part del País, molt més trencats cap al centre i sud i en canvi més abundants al terç nord, fins i tot compactes en punts del Pirineu i comarques Gironines.

Poden aparéixer ruixats a la tarda en qualsevol punt del Pirineu i Prepirineu i especialment al sector nordest del País, comarques de Girona i nord de les de Barcelona. Es en aquest sector nordest on s'hi podrà concentrar la major activitat tempestuosa al llarg de la tarda. També podria fer presència algun ruixat aïllat en qualsevol altra punt del País.

Els vents seran al matí de mestral a l'extrem sud del litoral, aponentats al litoral de Tarragona i Barcelona i de gregal al de Girona. A la tarda es mantindrà la mateixa situació imposant-se també el gregal al litoral Barceloní.

Les temperatures seran més baixes. Les màximes però es podrien disparar una miqueta a l'est de Tarragona i Barcelona degut al ponent i mestral rescalfats però això sí, amb menys sensació de xafogor que els darrers dies ja que les humitats seran baixes