DARRERA HORA

domingo, 13 de enero de 2013

DEMÀ DILLUNS ALGUNS RUIXATS DE NEU

Tal i com ja vaig anunciant de fa dies, aquest cap de setmana ja ensha rebassat el front deixant algunes precipitacions amb cota de neu que ha anat baixant però de moment, sempre a cotes mitges, no encara baixes.

Es a partir d'aquesta nit de diumenge i sobretot demà dilluns, que la cota de neu anirà tirant cap avall fins a situar-se en uns 300-500m i esporàdicament per sota si precipita amb força, sense descartar poder arribar al mateix nivell de mar. Això sí, en cas de baixar per sota dels 200-300m sempre seria en forma de neu rodona o calabruix.

Tal com també us comento de fa dies, aquesta nit de diumenge iniciem aquesta possibilitat d'alguns ruixats dispersos i molt especialment aquesta possibilitat es donarà entre el migdia de demà i primera hora de la matinada de dimarts màxim estirar.

Aquest model per exemple, entre d'altres, veu aquesta possibilitat demà dilluns tarda. Ruixats que podrien visitar de forma dispersa però localment amb intensitat les comarques del litoral i prelitoral entre Barcelona i el sud de Girona. localment potser amb algun fenòmen tempestuós: