DARRERA HORA

lunes, 29 de agosto de 2011

PREVISIÓ PER DILLUNS 29 D'AGOST





Per avui dilluns cal esperar un matí amb cels variables cap al litoral i prelitoral de Barcelona i tarragona i ja amb alguna precipitació en algun d'aquests punts des de primera hora. Cap al centre del País també cels i variables i a la resta del País de moment cels més asserenats amb algun banc local de núvols baixos.

Al llarg del matí i especialment a partir de migmatí i migdia els núvols creixeran amb força cap a punts de muntanya del centre del País i del prelitoral (Montsant-Prades-Montserrat-Sant Llorenç de Munt-Montseny) i puntualment també en zones litorals de Tarragona i Barcelona. Es podran generar ruixats en aquests punts que en general no hauran de ser massa extensos ni deixar massa aigua i haurien de ser de curta durada, però que localment podran caure amb intensitat. Localment algun d'aquests ruixats podria anar acompanyat de tempesta. Independentment, creixeran també els núvols cap al sector del Pirineu i Prepirineu i també podrien caure ruixats i alguna tempesta de cara a la tarda. Alguns ruixat o tempesta també podria afectar l'extrem sud del País.

Els vents seran al matí de NNO a l'extrem nord del litoral, de ENE al litoral de Barcelona i Girona i de ESE al de Tarragona. A la tarda s'anirà imposant el SSE a totes les zones marítimes.

Les temperatures seran més altes que les registrades ahir diumenge.